امام جمعه یزد: دشمنان می خواهند با فریب و دروغ مردم را نا امید کنند، اما این بار نیز شکست خورده و ملت ما باشکوه‌تر از گذشته در انتخابات حاضر خواهند شد.

به گزارش یزدفردا: نماینده ولی فقیه در استان یزد امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد ماه گفت: ملت ما بصیرت دارند، هوشیارند و مثل همیشه در این عرصه سرنوشت ساز نیز حضور‌ی چشمگیر خواهند داشت.

آیت الله ناصری گفت: از آغاز انقلاب اسلامی همیشه دشمنان و بدخواهان این نظام با دروغ پراکنی و ناامید کردن مردم می گویند مردم در انتخابات شرکت نمی‌کنند، اما حضور مردم در انتخابات هربار چشمگیر‌تر از گذشته بوده است و این بار نیز اینگونه خواهد بود.

امام جمعه یزد گفت: مملکت ما از تحریم و توطئه و فشار‌های اقتصادی ضربه خورده است دشمنان نیز از مدت‌ها قبل اتاق فکر تشکیل داده اند تا با فریب و دروغ مردم را نا امید کنند، اما مطمئن باشند این بار نیز شکست خواهند خورد و ملت ما باشکوه‌تر از گذشته در انتخابات حاضر خواهند شد.

آیت الله ناصری افزود: باید در انتخابات با بصیرت و آگاهانه شرکت کنیم و کسانی را انتخاب کنیم که نیتشان الهی و خدایی و خدمت به مردم و پیاده کردن ارزش‌های اسلام و انقلاب باشد.

نماینده ولی فقیه در استان گفت: اگر مسئولان ما صالح و سالم باشند و به وظیفه خود به درستی عمل کنند مردم نیز صالح و سعادتمند خواهند بود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا